Приятелката на Кубрат Пулев - Андреа взе отношение по случая с

...
Приятелката на Кубрат Пулев - Андреа взе отношение по случая с
Коментари Харесай

Андреа за целувката на Кобрата: Всички обичаме суши

Приятелката на Кубрат Пулев - Андреа взе отношение по случая с целувката на звездатани в профибокса и репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.
 Шефът на целунатата от Кубрат кореспондентка стартира следствие
Ситуацията провокира съществени полемики, самият Пулев изясни конфузната преживелица " като една почтена задявка " и Кралицата на голото суши даже се присъединила и в празненствата за успеха му.

" Има дни, в които ми се желае да имам вълшебната пръчка на времето, с цел да предпочитам епохата в която желая да пребивавам. Последните дни си мисля за предишния век, който роди половата гражданска война, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на обич, другарство и пристрастеност, а не " принудителен опит за полов тормоз.



Не желаех да приказвам по тематиката, тъй като за мен тя е по-скоро смешна, в сравнение с сериозна! Но не одобрявам, когато хората злоупотребяват. В изказване на " Vegas Sport Daily ", разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е засегната и шокирана! Как е допустимо човек, който самичък си качва сходно видео, да твърди какъв брой е засегнат от него.

За мен това е една смешка и по-скоро комична обстановка! Иначе по отношение на сушито... Всички го обичаме, само че когато рибата е прясна, а оризът не е мощно преварен " написа Андреа в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм.

Тервел Пулев също отбрани брат си: " Често ние всички, подлагаме на критика и осъждаме близките за техни действия, като че ли ние сме светци! Всъщност от време на време, ние се държим даже и по-зле в сравнение с индивидът, който сме подлагали на критика, само че в други обстановки, където може единствено ние да си го знаем.

Странно е, по какъв начин една шегаджийска целувка, в резултат на наслада, би могла да заинтригува повече някои хора, в сравнение с позитивния мотив за самата наслада. Всеки да огледа във вътрешността, към себе си първо, безгрешни няма "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР